Firemní kultura a jak ji může

pozvednout Cafédock

Dallmayr nechce měnit kávu, ale to, jak ji podáváte!

Možná byste se divili, čeho všeho špatného je zdrojem vaše firemní kuchyňka. Často se v ní probírají mnohem důležitější

věci než na poradách. Je místem pomluv, intrik a spiknutí, které mohou výrazně ovlivnit náladu ve firmě. Zejména v kancelářích typu open space, kde lidé spolu mluví málo a méně často, jakoby tento uzavřený prostor k pro splétání intrik

a small talk nabádal. Také jakýkoli zádrhel v kuchyňce - například skutečnost, že dojde káva nebo někdo rozlije sirup

v lednici, došlo nádobí, protože myčku nikdo nezapnul atd. - podlomí pracovní morálku na leckterém pracovišti.

To všechno může

elegantně vyřešit

Cafédock na pracovišti.

Mobilní, elegantní

a na úrovni…

Kuchyňkám odzvonilo,

nastupuje éra Cafédock

Představte si situaci, kdy jdete na schůzku za

významným obchodním partnerem. Přijdete na

místo a sličná asistentka se vás zeptá, zda si dáte

kávu nebo čaj. Ještě než odpovíte, zabloudí vám

zrak do nedaleké kuchyňky a tam, v koutě mezi

dřezem s nádobím a právě ohřátou rybou s brokolicí, stojí kávovar s černou tekutinou už od včerejška. „Tak já si dám raději ten čaj…,“ špitnete

a doufáte, že si dobrou kávu dáte po cestě zpátky.

Tato éra končí se zaměstnanci tísnícími se

v kuchyňce, odbíháním z jednací místnosti přes

celé patro k automatu na kávu, opuštěním zákazníků v showroomu běžíc jim pro kávu. Dallmayr

Vending & Office přišlo s převratným – Cafédock

řešením.

S Cafédock vás čeká úplně opačný zážitek

Přijdete na schůzku a opět padne dotaz, zda

si dáte kávu nebo čaj. Pohledem hledáte laminátovou kuchyňku, ale místo ní sličná asisten-