Firemní kultura a jak ji může
pozvednout Cafédock
Dallmayr nechce měnit kávu, ale to, jak ji podáváte!
Možná byste se divili, čeho všeho špatného je zdrojem vaše firemní kuchyňka. Často se v ní probírají mnohem důležitější
věci než na poradách. Je místem pomluv, intrik a spiknutí, které mohou výrazně ovlivnit náladu ve firmě. Zejména v kancelářích typu open space, kde lidé spolu mluví málo a méně často, jakoby tento uzavřený prostor k pro splétání intrik
a small talk nabádal. Také jakýkoli zádrhel v kuchyňce - například skutečnost, že dojde káva nebo někdo rozlije sirup
v lednici, došlo nádobí, protože myčku nikdo nezapnul atd. - podlomí pracovní morálku na leckterém pracovišti.
To všechno může
elegantně vyřešit
Cafédock na pracovišti.
Mobilní, elegantní
a na úrovni…
Kuchyňkám odzvonilo,
nastupuje éra Cafédock
Představte si situaci, kdy jdete na schůzku za
významným obchodním partnerem. Přijdete na
místo a sličná asistentka se vás zeptá, zda si dáte
kávu nebo čaj. Ještě než odpovíte, zabloudí vám
zrak do nedaleké kuchyňky a tam, v koutě mezi
dřezem s nádobím a právě ohřátou rybou s brokolicí, stojí kávovar s černou tekutinou už od včerejška. „Tak já si dám raději ten čaj…,“ špitnete
a doufáte, že si dobrou kávu dáte po cestě zpátky.
Tato éra končí se zaměstnanci tísnícími se
v kuchyňce, odbíháním z jednací místnosti přes
celé patro k automatu na kávu, opuštěním zákazníků v showroomu běžíc jim pro kávu. Dallmayr
Vending & Office přišlo s převratným – Cafédock
řešením.
S Cafédock vás čeká úplně opačný zážitek
Přijdete na schůzku a opět padne dotaz, zda
si dáte kávu nebo čaj. Pohledem hledáte laminátovou kuchyňku, ale místo ní sličná asisten-