STYL
13. konference AHR v Ostravě v duchu influencers, technologických změn, videí a osobního rozvoje Při přípravě programu jsme se snažili, aby byl zajímavý jak pro malé penziony, velké hotely, tak restaurace. Máme velkou radost, že jsme registrovali již 200 účastníků. A na co, že se vlastně můžete těšit? Key note speaker je Ivo Toman, školitel osobního rozvoje a motivace. Jeho recept na zvyšování kvality služeb, a jak využít emoční inteligenci, je prý ověřený. Pozvali jsme zástupce z výzkumného institutu European Tourism Futures Institute, pana Tjeerda Zandberga, aby nám přiblížil to, jak technologické inovace rychle mění naši společnost, a co pro to můžeme udělat. Koho dalšího budete mít možnost osobně potkat? Marcel Ihnačák – majitel restaurace Boutique Hotelu Tanzberg a autor několika kuchařských knih, Juraj Hruška – šéfkuchař restaurace Slávia v Košicích, Marek ChytZdroj: ráček – Trueside s.r.o., CEO & Co-Founder, Tomáš Krejwww.konferenceahr.cz ča – marketingový specialista a konzultant, Christian de
Text a foto: Klára Stárek Zachariášová, Michaela Pešková
Barrin – CEO Hotrec, Markus Luthe – CEO, Německá Hotelová Asociace (IHA), Monika Palatková – Generální ředitelka CzechTourism. Co Vás tedy čeká? Čtvrtek 22.11.2018 Po valné hromadě Vás zveme na neformální GTG party v prostorách pivovaru Ostravar, který je součástí společnosti Staropramen a v uplynulých 120 letech se významně zapsal do historie tohoto regionu. Pátek 23.11.2018 Odborná část konference proběhne v Clarion Congress Hotelu Ostrava. Slavnostní zakončení bude následovat v divadle Antonína Dvořáka. V divadle budou slavnostně předány Výroční ceny AHR ČR.
13th AHR CR Conference in Ostrava on Influencers, Videos and Personal and Technological Development The national conference of the Czech Association of Hotels and Restaurants (AHR CR) is aimed at boarding houses, large hotels, and restaurants. Over 200 participants operating in service, trade and tourism are involved. What should we look forward to? The keynote speaker is Mr Ivo Toman, a personal development coach and motivational speaker with an appraised prescription of how to increase the quality of service and how to make the best use of emotional intelligence. Another guest is a representative of the research centre “European Tourism Futures Institute”, Mr Tjeerd Zandberg, who will focus on innovation technologies rapidly changing the society and ways we can support the changes. 84 ǀ POSITIV 3/2018
What other guests are you happy to introduce? Marcel Ihnačák (owner and chef of the Boutique Hotel Tanzberg restaurant, cookbooks author); Juraj Hruška (chef at the Hotel Slávia restaurant in Košice); Marek Chytráček (Trueside s.r.o., CEO & Co-Founder); Tomáš Krejča (marketing specialist and consultant); Christian de Barrin (CEO Hotrec); Markus Luthe (CEO of the German Hotel Association (IHA)); and Monika Palatková (CEO of CzechTourism).