STYLE
Live cooking
Hotel & Garden U Holubů
Netradiční pojetí firemní akce... Ochutnávejte - Inspirujte se - Bavte se ...
Pojetí „livecookingu“ spočívá v umocněném zážitku,
kde budete moci ochutnat jak domácí, tak i mezinárodní
kuchyni. Ukážeme Vám „live“, jak připravovat zajímavé
kombinace jídel a také jak zaujmout dekorací jídel. Můžete vybírat z těchto témat - steaková masa, ryba + mořské speciality nebo výběrová dle požadavku.
„Live cooking vřele doporučuji hostům, kteří si chtějí dopřát
nevšední atmosféru a zážitek. Jedeme na pohodové vlně,
kde vidíte pod pokličku kuchařům, v otevřené debatě můžete klást dotazy a hlavně si pochutnáte. To vše může být
v doprovodu skvělých vín nebo ochutnávky rumů.“
Zbyněk Barnet, majitel hotelu
Live Cooking:
Hotel & Garden U Holubů
An unusual concept for a corporate event: try it, get inspired, and enjoy.
“Live cooking” is an enhanced experience wherein
you can try both local and international cuisine.
You will watch us “live” as we prepare interesting
combinations of foods and present attractive meal
arrangements. You can choose from the following
options: steak, fish & seafood or tailored to fit client’s
needs and wishes.
“I recommend Live Cooking to those guests who wish
to enjoy an extraordinary experience in an amazing
atmosphere. We ride the waves of cool; you can peep
inside the pots as the cook is working, ask questions,
and enjoy the meals. The main programme may be
accompanied by the tasting of excellent wines or rums.”
Zbyněk Barnet, the owner of the hotel
Text:
Zbyněk Barnet
Foto:
Kamila Hojnikova
www.uholubu.com
POSITIV 2/2019 ǀ 87