STYLE

Live cooking

Hotel & Garden U Holubů

Netradiční pojetí firemní akce... Ochutnávejte - Inspirujte se - Bavte se ...

Pojetí „livecookingu“ spočívá v umocněném zážitku,

kde budete moci ochutnat jak domácí, tak i mezinárodní

kuchyni. Ukážeme Vám „live“, jak připravovat zajímavé

kombinace jídel a také jak zaujmout dekorací jídel. Můžete vybírat z těchto témat - steaková masa, ryba + mořské speciality nebo výběrová dle požadavku.

„Live cooking vřele doporučuji hostům, kteří si chtějí dopřát

nevšední atmosféru a zážitek. Jedeme na pohodové vlně,

kde vidíte pod pokličku kuchařům, v otevřené debatě můžete klást dotazy a hlavně si pochutnáte. To vše může být

v doprovodu skvělých vín nebo ochutnávky rumů.“

Zbyněk Barnet, majitel hotelu

Live Cooking:

Hotel & Garden U Holubů

An unusual concept for a corporate event: try it, get inspired, and enjoy.

“Live cooking” is an enhanced experience wherein

you can try both local and international cuisine.

You will watch us “live” as we prepare interesting

combinations of foods and present attractive meal

arrangements. You can choose from the following

options: steak, fish & seafood or tailored to fit client’s

needs and wishes.

“I recommend Live Cooking to those guests who wish

to enjoy an extraordinary experience in an amazing

atmosphere. We ride the waves of cool; you can peep

inside the pots as the cook is working, ask questions,

and enjoy the meals. The main programme may be

accompanied by the tasting of excellent wines or rums.”

Zbyněk Barnet, the owner of the hotel

Text:

Zbyněk Barnet

Foto:

Kamila Hojnikova

www.uholubu.com

POSITIV 2/2019 ǀ 87