INTERVIEW

konvektomaty a Alto-Shaam udržovací skříně již asi

od roku 2000) , Gymnázium Olgy Havlové, Střední

školu hotelnictví, gastronomie a služeb v Šilheřovicích, Střední školu gastronomie, oděvnictví a služeb

ve Frýdku-Místku atd. 

Dále v kraji jsou to např. Nemocnice Třinec Podlesí ,

Sanatoria Klimkovice , BRC Čeladná a jiné.

Naše firma se účastní i na prezentační akci Moravskoslezského kraje „Jak šmakuje Moravskoslezsko”.

V letošním roce připravujeme rovněž projekt s po-

pularizátorem zdravé stravy pro školní jídelny, Davidem Valíčkem  z FoodAteliéru, který pro nás na svých

začátcích pracoval jako zaškolovací kuchař. Líbí se mi

jeho pozitivní přístup, chuť učit se a vzdělávat i ostatní.

Proto chceme ukázat, že i školní jídelny mohou vařit

zajímavá a zdravá jídla. A také, že i školní jídelny si zaslouží kvalitní techniku, která se nakonec všem vyplatí.

Děkujeme Vám za rozhovor.

Redakce magazínu.

POSITIV 1/2020 ǀ 13