INTERVIEW
konvektomaty a Alto-Shaam udržovací skříně již asi
od roku 2000) , Gymnázium Olgy Havlové, Střední
školu hotelnictví, gastronomie a služeb v Šilheřovicích, Střední školu gastronomie, oděvnictví a služeb
ve Frýdku-Místku atd.
Dále v kraji jsou to např. Nemocnice Třinec Podlesí ,
Sanatoria Klimkovice , BRC Čeladná a jiné.
Naše firma se účastní i na prezentační akci Moravskoslezského kraje „Jak šmakuje Moravskoslezsko”.
V letošním roce připravujeme rovněž projekt s po-
pularizátorem zdravé stravy pro školní jídelny, Davidem Valíčkem z FoodAteliéru, který pro nás na svých
začátcích pracoval jako zaškolovací kuchař. Líbí se mi
jeho pozitivní přístup, chuť učit se a vzdělávat i ostatní.
Proto chceme ukázat, že i školní jídelny mohou vařit
zajímavá a zdravá jídla. A také, že i školní jídelny si zaslouží kvalitní techniku, která se nakonec všem vyplatí.
Děkujeme Vám za rozhovor.
Redakce magazínu.
POSITIV 1/2020 ǀ 13